• Quick View
    (0)

    Lengva ir patogi naudoti palapinė High Peak Beaver 3 trims žmonėms. Didelė naudinga erdvė ir platus įėjimas su stogu garantuoja naudojimo patogumą. Palapinę labai lengva išskleisti ir sulankstyti, patogiame maišelyje, kad būtų lengva transportuoti.

    High Peak Beaver 3

    85,01 
  • Quick View
    (0)
    High Peak Garda 5.0  5 asmenų turistinė palapinė pasiteisins atostogaujant už miesto. Tunelinė konstrukcija padalinta į prieangį, gyvenamąjį kambarį ir miegamąjį.

    High Peak Kalmar 2

    110,41 
  • Quick View
    (0)

    Stovyklavimui puikiai tiks turistinė High Peak Kiruna 3  palapinė, skirta 3 asmenims. Dviejų korpusų konstrukcija su stiklo pluošto rėmu.

    High Peak Kiruna 3

    101,95 
  • Quick View
    (0)

    Itin lengva, Kasdieniško stiliaus High Peak Minilite palapinė su viena danga, dvigubas įėjimas su tinklinėmis durimis, užklijuotos siūlės ir anglies pluošto rėmas

    High Peak Minilite

    46,91 
  • Quick View
    (0)

    Lengva ir patogi naudoti palapinė High Peak Monodome 2 dviem žmonėms. Didelė naudinga erdvė ir platus įėjimas su stogu garantuoja naudojimo patogumą. Palapinę labai lengva išskleisti ir sulankstyti, patogiame maišelyje, kad būtų lengva transportuoti.

    High Peak Monodome 2

    65,33 
  • Quick View
    (0)

    Lengva ir patogi naudoti High Peak Monodome 4 palapinė keturiems žmonėm. Didelė naudinga erdvė ir platus įėjimas su stogu garantuoja naudojimo patogumą. Palapinę labai lengva išskleisti ir sulankstyti, patogiame maišelyje, kad būtų lengva transportuoti.

    High Peak Monodome 4

    76,54 
  • Quick View
    (0)

    Lengva ir patogi naudoti palapinė High Peak Ontario 3 trims žmonėm. Didelė naudinga erdvė ir platus įėjimas su stogu garantuoja naudojimo patogumą. Palapinę labai lengva išskleisti ir sulankstyti, patogiame maišelyje, kad būtų lengva transportuoti.

    High Peak Ontario 3

    85,01